ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Щастя знову залишилось без тепла

Щастя знову залишилось без тепла

Через повторний обстріл бойовиків місто Щастя знову залишилося без теплопостачання. Це вже друга атака терористів, спрямована на тепловий колектор.

Місто Щастя у Луганській області знову залишилося без теплостачання. Сьогодні, після відновлення подачі тепла жителям, бойовики знову знищили тепловий колектор, який уже двічі зазнавав обстрілів з боку терористів за минулу добу. Місто повністю без тепла. Про це повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Крім цього, у населених пунктах Донецької області, які періодично потрапляють під обстріли бойовиків, частково відновлене функціонування систем життєзабезпечення.

«Ситуація з відновлення роботи систем життєзабезпечення Донецької та Луганської областей на постійному контролі. В тих населених пунктах, де не вистачає ремонтної техніки чи фахівців, акумулюються сили з прилеглих територій, щоб якнайшвидше відновлювати роботу систем життєзабезпечення», - сказав очільник Мінрегіону Геннадій Зубко.

Ремонтники розпочнуть аварійно-відновлювальні роботи після припинення обстрілів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні вранці у Щасті Луганської області комунальні служби відновили теплопостачання 120 житлових будинках із 170 наявних у місті. Без тепла залишались кілька сотень квартир. Ремонтні бригади також відновлювали електро-, газо-, водопостачання.

 
Коментарі (0)