ГоловнаНовини ЖКГТранспортЩе один Hyundai повернеться на маршрут

Ще один Hyundai повернеться на маршрут

За кілька днів у рейс рушить швидкісний потяг Hyundai сполученням Київ-Харків-Київ. Це другий склад поїзда. Потяги Інтерсіті+ вже були повернуті на маршрути Київ – Харків, Київ – Львів та Київ – Дніпропетровськ.

З 24 травня на маршрут Київ – Харків буде повернуто другий склад швидкісного електропоїзда виробництва Hyundai Rotem. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Українська залізнична швидкісна компанія повертає на маршрут ще один швидкісний електропоїзд виробництва Hyundai Rotem сполученням Київ – Харків – Київ ще. 

Із Києва поїзд № 164/161 Київ – Харків складом електропоїзда виробництва Hyundai Rotem відправлятиметься у рейс починаючи з 24 травня, із Харкова – починаючи із 25 травня. 
 
«Зі станції Київ-Пасажирський він вирушатиме згідно з діючим графіком о 18:08 та прибуватиме до Харкова о 22:41. Зворотно поїзд Інтерсіті+ відправлятиметься о 06:56 і прибуватиме на станцію Київ-Пасажирський о 11:37», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», швидкісний поїзд Інтерсіті+ курсуватиме на новому маршруті – між Києвом та Трускавцем. Нагадаємо,  раніше потяги Hyundai були повернуті на маршрути Київ – Харків, Київ – Львів та Київ – Дніпропетровськ.
 
 
Коментарі (0)