ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняШколи Вінниччини грітиме альтернативне паливо

Школи Вінниччини грітиме альтернативне паливо

У трьох пілотних районах області котельні у соціальних закладах переобладнають на альтернативні види палива. Прогнозована економія від реалізації проекту складає майже 14 млн грн

Таке рішення було прийняте членами робочої групи під час засідання, яке відбулось 28 листопада під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Івана Мовчана, повідомляють у прес-службі Вінницької міської ради.  

Пілотними районами області визначено Вінницький, Калинівський та Тиврівський, де сконцентрована найбільша кількість газових котлів у соціальних закладах.

На модернізацію котелень та створення бази по виробництву біологічного палива заплановано передбачити біля 10 млн грн. з обласного бюджету. За підрахунками експертів, переобладнання котелень зекономить майже 14 млн грн.

Підводячи підсумки засідання, заступник голови дав доручення розробити бізнес – план, де детально розрахувати і передбачити усі можливі витрати, аби перевести на альтернативні види палива котли у трьох вищезазначених районах.

 
Коментарі (0)