ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГШмигаль заявив, що уряд отримав від МВФ позитивний сигнал

Шмигаль заявив, що уряд отримав від МВФ позитивний сигнал

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що уряд отримав від Міжнародного валютного фонду позитивний сигнал і сподівається, що вже найближчим часом Україна отримає перший транш
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що уряд отримав від Міжнародного валютного фонду позитивний сигнал і сподівається, що вже найближчим часом Україна отримає перший транш макрофінансової допомоги від цієї організації.
 
Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду.
 
"Денис Шмигаль повідомив, що уряд отримав від МВФ позитивний сигнал і сподівається, що вже найближчим часом Україна отримає перший транш. Також очікується фінансова допомога від Світового банку", - говориться в повідомленні.
 
Шмигаль зазначив, що уряд співпрацює з бізнесом і розуміє, що потрібно для його підтримки, зокрема, мова йде про кредитні програми і зменшенні податкового навантаження.
 
"Серед інших питань, над якими зараз ведеться робота - це питання розширення програми кредитування" 5-7-9 ", - наголошується в повідомленні.
 
Також наголошується, що уряд працює над програмою створення швидких робочих місць в різних галузях.
 

"Прем'єр-міністр подякував представникам бізнесу за допомогу в цей складний для країни час в умовах глобальної пандемії і висловив надію на подальшу плідну співпрацю", - повідомляє прес-служба. 

 
Коментарі (0)