ГоловнаНовини ЖКГПодіїСиноптики попереджають про сильні снігопади в кінці тижня

Синоптики попереджають про сильні снігопади в кінці тижня

Під кінець тижня в Україні почне сніжитиме. У найближчі дні температура в Україні трохи знизиться і опади перейдуть з дощу в мокрий сніг та сніг
Синоптики попереджають про сильні снігопади в кінці тижня в північних та центральних областях України., про це повідомляє Український гідрометцентр на своїй сторінці в Facebook.
 
"Під кінець тижня в Україні почне сніжитиме! У найближчі дні температура в Україні трохи знизиться і опади перейдуть з дощу в мокрий сніг та сніг", - йдеться в повідомленні.
 
Відзначається, що кількість і інтенсивність будуть відрізнятися в залежності від території, проте в північних і центральних областях очікуються сильні снігопади.
 
Нагадаємо, що сьогодні, 10 листопада, у багатьох областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с.
 

"10 листопада у Чернігівській, Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, вночі в Одеській і Миколаївській областях місцями сильні дощі; вночі в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, вдень у Харківській, Донецькій і Луганській областях місцями пориви вітру 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій. 

 
Коментарі (0)