ГоловнаКоментаріВодопостачанняІ.Сирота: "Київська ГЕС захищена як з повітря так і з середини"

І.Сирота: "Київська ГЕС захищена як з повітря так і з середини"

Російські війська не зможуть підірвати Київську гідроелектростанцію, оскільки вона захищена від можливих ударів як з повітря, так і зсередини.
Російські війська не зможуть підірвати Київську гідроелектростанцію, оскільки вона захищена від можливих ударів як з повітря, так і зсередини. Про це повідомив директор "Укргідроенерго" Ігор Сирота в ефірі телемарафону, повідомляє "Україна Комунальна".
 
Директор "Укргідроенерго" зауважив, що погрози росіян щодо Київської ГЕС - тільки в їхній уяві.
 
"Це їхня хвора уява. Ми не будемо звертати на це увагу. Станція захищена як з повітря так і з середини. Вони не могли туди дістатися, коли були від станції буквально за 5 км - в Димері. То сьогодні тим більше вони нічого не зможуть з нею зробити", - розповів директор "Укргідроенерго".
 

Нагадаємо, командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив, що київська гідроелектростанція забезпечена захистом від атак з повітря та дій диверсійно-розвідувальних сил окупатів. Додавши, що ЗСУ, аналізує всі загрози, які можуть бути у майбутньому та завчасно вживає адекватних заходів, що знижують і зводять до нуля можливі ворожі дії.  

 
Коментарі (0)