ГоловнаКоментаріУтилізація ТПВС.Кобилінський:«Наші машини працюють в багатьох містах і зарекомендували себе як надійний продукт»

С.Кобилінський:«Наші машини працюють в багатьох містах і зарекомендували себе як надійний продукт»

На минулому тижні, 6 серпня у Центрі комерційної техніки «Атлант», відбулася презентація нового сміттєвоза, створеного на шасі Mercedes-Benz та укомплектованого обладнанням Hidro-Mak
На минулому тижні, 6 серпня, у Центрі комерційної техніки «Атлант», відбулася презентація нового сміттєвоза, створеного на шасі Mercedes-Benz та укомплектованого обладнанням Hidro-Mak.
 
Машина виготовлена на замовлення ТОВ «Альтфатер Київ», що входить в групу Veolia, і є спільним дітищем компанії «АВТЕК» та «Атлант».
 
Кузов сміттєвоза виготовлений турецькою компанією Hidro-Mak з використанням німецьких гідрокомпонентів Hansa-Flex. Головна особливість роботи — безшумність — досягається внаслідок новітніх електричних компонентів в гідросистемі. Обсяг бункера 20 м³, вантажність до 20 тонн. При цьому встановлено новий двоконтурний гідронасос (який не збільшує ціну сміттєвоза, що важливо). Він дозволяє одночасно спорожняти сміттєвий контейнер і пресувати тверді відходи, що робить операцію по вивезенню сміття з двору швидшою, а значить і більш комфортною для мешканців. На додачу при цьому зменшується витрата палива.
 
Ще однією важливою особливістю сміттєвоза Hidro-Mak є дно приймального бункера, яке виготовлене з дуже міцної сталі, стійкої до абразивного стирання й навіть до свердління, що гарантує ще більш тривалу службу.
 
Як повідомив генеральний директор компанії «АВТЕК» Сергій Кобилінський: «Ми дистриб'ютори Hidro-Mak вже понад шість років. Ця компанія має понад 50 років досвіду виробництва сміттєвозів і поставляє свою техніку в 42 країни світу. В Україні ми реалізували за п'ять років понад 200 сміттєвозів на різних шасі. Наші машини працюють в багатьох містах і зарекомендували себе як надійний продукт».

З приводу вибору фірм-виробників виконавчий директор з управління відходами в Центральній і Східній Європі, директор по регіону України групи Veolia Матіос Фогель сказав: «Ми працюємо на ринку України вже понад 20 років. Ми проводили експерименти з різними шасі та кузовами. Однак досвід роботи показав нам, що ідеальне поєднання з точки зору «ціна-якість» для українських умов — це шасі Мерседес-Benz і кузов-сміттєвоз з пресом від Hidro-Mak. Дана машина — це пілотний проєкт. У найближчому майбутньому ми плануємо замовити ще. Подробиці обов'язково повідомимо». 

 
Коментарі (2)
Олена1
13 Серпня 2019 p. 15:48
Красивенькие машинки! У меня в Киеве такие ездят. Интересно, как в других городах.
Коля Пухов-1
14 Серпня 2019 p. 23:19

С.Кобилінський:«Наші машини працюють в багатьох містах...------Ці машини імпортні, виготовлені за кордоном, а не наші. Взагалі, Україна не виготовляє ніякої техніки - навіть дитячі самокати і велосипеди привозяться з-за кордону.