ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоСкоро вирішиться доля харківського генплану

Скоро вирішиться доля харківського генплану

Громадські слухання та засідання містобудівної ради з питання коригувань генерального плану Харкова відбудуться у червні

Громадські слухання та засідання містобудівної ради з питання коригувань генерального плану Харкова відбудуться у червні.

Про це сьогодні, 17 травня, на засіданні постійної комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради повідомила заступник міського голови - директор Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Тетяна Овіннікова, інформуж прес-служба міськради.

Тетяна овіннікова зазначила, що на слуханнях і містобудівній раді автори генплану - представники київської фірми «Дніпроград» доповідатимуть про зміни в документі.

«Генплан опубліковано на сайті міської ради. Цей документ унікальний тим, що його схеми доступні всім і не є секретними. Тепер ще можна направляти в департамент якісь пропозиції щодо змін генерального плану. Якщо будуть суттєві зміни, то документ допрацьовуватимуть», - сказала вона.

Нагадаємо, 22 лютого на сесії Харківської міської ради затвердили фінансування уточнення генплану в розмірі 4,96 млн грн. Сам документ розробили у 2004 році, затвердили у 2005 році. Пропоновані зміни генплану пов'язані, зокрема, з розширенням меж міста. Відповідний проект міськрада ухвалила на сесії 25 квітня. Відзначимо також, що генеральний план міста потрібно переглядати кожні п'ять років.

 

Ольга Гальчинская

 
Коментарі (0)