ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетика«Сланцевому» питанню знайшли вирішення

«Сланцевому» питанню знайшли вирішення

Україна посилює видобуток газу на своїй території. Так, у Львові вирішили питання «сланцевої» угоди з компанією Chevron.

Львівська облрада схвалила проект угоди про видобуток сланцевого газу на Олеській газовій площі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Так, під час другого пленарного засідання чергової сесії Львівської обласної ради депутати прийняли рішення «Про погодження проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Олеська, між державою Україна, компанією «Шеврон Юкрейн Б.В.» та товариством з обмеженою відповідальністю «Надра Олеська». За таке рішення проголосували 66 депутатів.

Зокрема, було визначено представників Львівської обласної ради до складу постійно діючої Міжвідомчої комісії з організації укладення та виконання угод про розподіл продукції. Депутати проголосували за низку інших пропозицій до проекту рішення, який був їм поданий на затвердження.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, держава все більше заглиблюється у видобуток вуглеводнів на своїй території. Наразі готуються конкурси з визначення інвесторів ще на кількох ділянках.

 
Коментарі (0)