ГоловнаНовини ЖКГПодіїС.Марченко: "В Україні немає “економічного апокаліпсиса”, є проблеми, які необхідно вирішувати"

С.Марченко: "В Україні немає “економічного апокаліпсиса”, є проблеми, які необхідно вирішувати"

В Україні немає “економічного апокаліпсиса”, натомість є проблеми, які необхідно вирішувати, про це в ефірі програми “Право на владу” заявив міністр фінансів України Сергій Марченко
В Україні немає “економічного апокаліпсиса”, натомість є проблеми, які необхідно вирішувати, про це в ефірі програми “Право на владу” заявив міністр фінансів України Сергій Марченко.
 
“Ці страхи і ці вісники апокаліпсису, які останні декілька тижнів активно розганяються у пресі. Розповідається, що у нас там є проблема, там прірва, економічний апокаліпсис, колапс. Ці слова характеризують просто формат емоційного відношення до певних подій. Є об’єктивна реальність в якій ми живемо. Є проблеми, які ми маємо вирішувати. Це, наприклад, бюджет, перемовини з МВФ, що робити в (період. - ред) пандемії. Це дискусія, яка має бути професійною, не емоційною, а з конкретними фактами”, — заявив Сергій Марченко.
 
Нагадаємо, після довгих перемовин Кабінет міністрів України дійшов згоди щодо проекту бюджету України на 2021 рік з Міжнародним валютним фондом.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
28 Листопада 2020 p. 23:25
За останні декілька місяців магазинні ціни на продукти харчування збільшилися у середньому на 50 відсотків, тобто, у 1,5 рази. Це факт по Києву, який ніхто не може оспорити. На периферії, скоріше всього, ціни зросли ще більше. А зростання цін означає стрибок інфляції, знецінення національних грошей. Звісно, це не кінець світу, а всього-навсього потужний удар по гаманцям пересічних громадян.