ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСімферополь налаштовує підземні переходи

Сімферополь налаштовує підземні переходи

У Сімферополі триває комплексна реконструкція підземних пішохідних переходів.

На сьогодні на 50% виконані ремонтні роботи в підземному переході по проспекту Кірова біля універмагу «Сільпо», де проходить заміна асфальтного покриття, електропроводки, встановлюються нові торгові павільйони.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради.

Для захисту від несприятливих погодних умов найближчим часом будуть встановлені навіси над вхідними зонами.

За словами директора комунального підприємства «Дирекція ринків» Нарімана Хаяліева, в березні було прийнято рішення про передачу на баланс підприємства 18 переходів міста по причині неналежного утримання їх колишнім господарем. «Зараз за дорученням міського голови Віктора Агєєва всі підземні пішохідні переходи кримської столиці наводяться в належний вигляд. На завершальній стадії знаходиться реконструкція об'єктів на автовокзалах та вулиці Дмитра Ульянова, де укладено нове асфальтне покриття, відновлені сходинки, проведена облицювання стін кахлем», - зазначив він.

Наріман Хаялієв підкреслив, що сьогодні підписані договори з усіма підприємцями, що орендують торговельні площі в підземних переходах міста. «Договори укладені строком на 3 роки, при цьому ціна орендної плати залишилася колишньою. Крім того, підприємцям видається паспорт розміщення тимчасової споруди торгівлі та обслуговування, який є основним документом для ведення торгівельної діяльності», - резюмував він.

Нагадаємо, в Сімферополі вже повністю відновили 8 підземних переходів.

 
Коментарі (0)