ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСімферополь спалить на лампочках більше 3 мільйонів гривень

Сімферополь спалить на лампочках більше 3 мільйонів гривень

Найближчим часом реконструкція вуличного освітлення пройде ще на 11 об'єктах міста. Всього в міському бюджеті Сімферополя на фінансування заходів Програми в поточному році передбачено кошти в обсязі 3,4 млн грн.

У кримській столиці тривають роботи з реконструкції мереж вуличного освітлення, які не ремонтувалися десятиріччями.

Наразі роботи ведуться в мікрорайоні Жигуліна гай на вулиці Піхотинців, де світла не було близько 30 років, - інформує Сімферопольська міська рада.

«Тут, як і на інших вулицях міста, при відновленні мереж зовнішнього освітлення використовуються енергозберігаючі технології. Встановлюються нові світильники і лампи, що не вимагають високих витрат на обслуговування, прокладаються повітряні лінії електропередач з ізольованими проводами, які дозволяють забезпечити надійність і тривалий термін експлуатації», - підкреслив директор КП«Міськсвітло» Микола Коновалов.

Він також додав, що на монтаж вуличного освітлення на вул. Піхотинців з міського бюджету виділено близько 70 тис. грн.

Ця та ще 7 вулиць мікрорайону були включені до титульного списку реконструкції на поточний рік за ініціативою місцевих жителів, які звернулися до місцевої влади.

 «Із завтрашнього дня ремонтні роботи розпочнуться на провулку та вулиці Маріша, протягом тижня - на вулицях Ракетній, Ларіонова, Джанкойськый, Мелітопольськый та Битумній», - запевняє один з депутатів сімферопольської міськради.

В рамках реалізації Програми з покращення зовнішнього освітлення Сімферополя в 2012 році вже відновлено освітлення на 17 вулицях. Найближчим часом реконструкція пройде ще на 11 об'єктах, у тому числі в мікрорайоні Мар'їно. Всього в міському бюджеті на фінансування заходів Програми в поточному році передбачено кошти в обсязі 3,4 млн грн.

Крім того, вже намічений план робіт на найближчу перспективу - складений проект титульного списку реконструкції на 2013 рік, в який включено близько 100 вулиць.

 
Коментарі (0)