ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСімферополь утеплює будинки

Сімферополь утеплює будинки

Міська влада розраховує поступово утеплити всі дитячі будинки сімейного типу.

Сімферопольський міський голова Віктор Агєєв відвідав дитячий будинок сімейного типу Каленських. В гостях у батьків Віктора та Наталії мер кримської столиці цікавився ходом робіт з утеплення стін будинку.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Сімферопольської міськради.

«Спасибі, Віктор Миколайович, - подякувала міського голову Наталія Каленська. - Будівельники працюють якісно і швидко, так що цієї зими у нас, з вашою допомогою, буде тепліше».

В кінці минулого року до Віктора Агєєву звернулися батьки дитбудинків сімейного типу з проханням утеплити їх будинки. Це і затишок в домі, і істотна економія сімейного бюджету. І мер пообіцяв допомогти.

«Сьогодні ми закінчуємо роботи в будинку Каленських, на вихованні яких знаходяться дев'ять дівчаток, а наступний - дитячий будинок сімейного типу Горєлкіних, - сказав міський голова. - Все будматеріали і роботи ведуться за спонсорські кошти. Тут допомагає депутат міськради і директор ПБК Крим Олексій Хмельницький».

Таким чином, міська влада розраховує поступово утеплити всі дитячі будинки сімейного типу. Це дозволить істотно знизити споживання газу. Каленський, наприклад, сподіваються, що нинішньої зими вже не будуть спалювати 6 тис. кубометрів блакитного палива, а тільки 2,5 тисячі. заощаджені гроші.

 
Коментарі (0)