ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГДля сімферопольських бюджетників подешевшало тепло

Для сімферопольських бюджетників подешевшало тепло

У Сімферополі знижують вартість теплової енергії для бюджетних організацій та непобутових абонентів. Перегляд тарифів обумовлений зниженням ціни на природний газ.

Виконавчий комітет Сімферопольської міської ради прийняв рішення про зниження тарифів на послуги теплопостачання (опалення та гаряче водопостачання) для бюджетних установ та інших споживачів (крім населення). Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Нові тарифи на теплову енергію встановлено у зв'язку з державним зниженням ціни на природний газ.

За даними міськради, тепер собівартість послуги теплопостачання будуть складати за 1 Гкал для бюджетних установ - 578,53грн/Гкал, для інших споживачів - 680,61 грн/Гкал.

З урахуванням ПДВ ця цифра становить для бюджетних установ - 694,24 грн/Гкал та інших споживачів - 816,73 грн/Гкал відповідно. 

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з 1 січня 2014 року в середньому на 22-25% знижуються тарифи на опалення закладів бюджетної сфери. За розрахунками Нацкомпослуг, це дозволить зекономити протягом 2014 року близько 2 млрд грн, приблизно 1,5 млрд грн – гроші місцевих бюджетів.

 
Коментарі (0)