ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоСімферопольські дороги дочекалися ремонту

Сімферопольські дороги дочекалися ремонту

Ремонтні роботи здійснюються дорожніми службами на 13 вулицях кримської столиці

У Сімферополі ведеться ремонт доріг міста. Про це в ході оперативно-господарської наради в міській раді повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Анатолій Рогов.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Сімферопольської міськради.

За його словами, ремонтні роботи здійснюються дорожніми службами на 13 вулицях кримської столиці: Балаклавській, Дзюбанова, Караїмській, Калініна, Луговій, Проїзний, Шаталова, Сельвінського, Сільській, Ялтинській, в провулках Багажний і Сільський, а також на бульварі Леніна.

«Роботи з відновлення дорожнього покриття ведуться в інтенсивному режимі, ми плануємо їх завершити до травневих свят», - зазначив начальник управління.

Зокрема, він уточнив, що укладання асфальтобетону ведеться на вулицях Дзюбанова, Караїмської, Сельвінського, Ялтинській, на інших - тривають підготовчі роботи.

Крім того, Анатолій Рогов додав, що дорожнє покриття на бульварі Леніна від Залізничного вокзалу до зупинки на вулиці Павленко підготовлено до проведення ямкового ремонту, проте у зв'язку з проривом водопроводу на провулку Проїзний, асфальтування буде продовжено після усунення аварії.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)