ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГСімферопольські комунальники нараховують квартплату «зі стелі»

Сімферопольські комунальники нараховують квартплату «зі стелі»

Начальники сімферопольських ЖЕО визнали, що в нових тарифах на квартплату закладені послуги, які не надаються, а в розрахунках сум є помилки.

Начальники сімферопольських ЖЕО визнали, що в нових тарифах на квартплату закладені послуги, які не надаються, а в розрахунках сум є помилки. Відповідна інформація озвучувалася на засіданні постійної комісії з житлово-комунальним послугам Сімферопольської міськради.

«Начальники ЖЕО визнали, що в розрахунках багато помилок і закладених нездійсненних послуг, - повідомив депутат Анатолій Петров, який взяв участь у засіданні комісії. - Як приклад - стягують за прибирання підвалів у будинках, де немає підвалу, і т.д.».

При цьому, депутати від правлячої Партії регіонів, за його словами, не зважилися заперечувати опонентам, «боячись побачити себе в пресі поганими депутатами», і погоджувалися із зауваженнями опозиціонерів.

В результаті було прийнято рішення опублікувати перелік з 12 послуг, які обов'язково повинні надаватися в рамках квартплати, з розширеною розшифровкою всіх видів робіт. Також було запропоновано відтворити будинкові комітети для контролю над виконанням послуг. «Але що заважало їм це зробити півроку тому?.

Крім того, він звернув увагу на те, що регіонали не бажають повертатися до теми створення тимчасової депутатської комісії з перевірки законності нових тарифів на квартплату, а замість цього думають обмежитися засіданням комісії з ЖКГ. «Але це вершина айсберга. І надалі будемо домагатися створення окремої комісії. Агєєв пресі обіцяв - нехай за слова відповідає», - резюмував депутат.

Джерело – «Події»

 
Коментарі (0)