ГоловнаНовини ЖКГЖитлоСім’ям загиблих учасників АТО видають квартири

Сім’ям загиблих учасників АТО видають квартири

Сім’ям, чиї родичі загибли під час участі в АТО, допомагають нерухомістю. Наразі Міноборони закупило 33 квартири для родин померлих військових.

Міністерство оборони придбало 33 квартири для військовослужбовців, пенсіонерів та сімей загиблих учасників антитерористичної операції. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі уряду.

«Міноборони закупило 33 квартири для військовослужбовців, пенсіонерів та сімей загиблих учасників АТО. У Костополі (Рівненська область), відбулося вручення оглядових ордерів і ключів на постійне і службове житло сім'ям 26 військовослужбовців. 7 квартир зарезервовані для сімей загиблих учасників АТО», - йдеться в повідомленні.

Відповідно до інформації Кабміну, новоспеченими власниками квартир є не тільки офіцери, але і пенсіонери і військовослужбовці за контрактом.
 
«На сьогоднішній день в черзі в гарнізоні перебуває 949 сімей», - пише прес-служба.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вітчизняний ринок нерухомості перебуває у стані «напівнепритомності», проте, експерти бачать у цьому і позитив, кажуть, настав момент, коли ціни на житло досягли мінімальної позначки, і цим варто скористатися.
 
Коментарі (0)