ГоловнаНовини ЖКГЖитлоСім’ї загиблих військових отримали житло під Дніпропетровськом

Сім’ї загиблих військових отримали житло під Дніпропетровськом

У Дніпропетровській області 6 сімей загиблих військовослужбовців отримали власне житло. На квартирному обліку в територіальних органах регіону перебувають ще 63 родини загиблих воїнів.

У Дніпропетровській області 6 сімей військовослужбовців, які загинули в АТО, отримали власне житло в Павлограді, Кривому Розі, а також у с. Грузьке Криворізького району. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«На сьогодні на квартирному обліку в територіальних органах Дніпропетровської області перебувають 63 сім'ї загиблих військовослужбовців», – повідомили в департаменті взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та оборонної роботи ОДА.
 
Зазначимо, що право на отримання житла мають сім’ї військовослужбовців - учасників АТО, а також родини, які втратили годувальника.
 
Примітно, наразі військовослужбовці мають право на майже 20 соціальних гарантій. Серед них них і право на отримання житла. Що необхідно знати бійцям АТО, щоб скористатися цим правом? - детальніше у інфографіці.
 
Коментарі (0)