ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВСміттєву реформу мають ухвалити у вересні

Сміттєву реформу мають ухвалити у вересні

У "Слузі народу" розповіли про законопроєкт по сміттєвій реформі. Прогнозується, що його ухвалять наприкінці вересня

У "Слузі народу" розповіли про законопроєкт по сміттєвій реформі. Прогнозується, що його ухвалять наприкінці вересня.

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Маріковський заявив, що до кінця 2021 року у Верховній Раді  планують завершити "сміттєву реформу". Про це нардеп розповів в ефірі Громадського радіо.

Маріковський  повідомив, що за прогнозами законопроєкт щодо відходів буде ухвалено наприкінці вересня. Він є тільки частиною потрібного законодавства сміттєвої реформи і буде ще альтернатива. Парламентар додав, що до кінця наступного року має бути все завершено і працювати за правилами. Буде розширена відповідальність виробника, її закладають з 1 січня 2022 року. Буде час адаптуватись до нових кроків.

Раніше повідомлялось, що в зв'язку із закриттям станцій для сортування вторинного сміття в Києві компанія "УБС кур'єр" запустила приватний вивіз сміття через карантинний режим. За послугу просили "космічні гроші". Раніше голова фракції "Голос" Кіра Рудик розповіла про корупцію у Верховній Раді. Рудик повідомила, що корупція стосувалася банківського закону. Тоді були пропозиції у 60 тисяч доларів.

 

 
Коментарі (0)