ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВСміття-мандрівник зі Львова доїхало до Глухова

Сміття-мандрівник зі Львова доїхало до Глухова

Сумська поліція перешкодила незаконного ввезення на територію Глухівського району близько 100 тонн відходів
Два МАНа доверху наповнені сміттям прямували зі Львова в Глухів. Поліцейські машини зупинили і не допустили їх розвантаження. Після чого супроводили сміттєвози за межі області. Щоб прояснити ситуацію, правоохоронці готують відповідне звернення до мера Глухова, повідомляє ГУ НП в Сумській області.
 
Близько 12 години ночі співробітники поліції, які несли службу на автодорозі Київ-Кіпті-Бачівськ, помітили два вантажних автомобіля МАН, які прямували в бік Глухова. «Вони привернули увагу неприємним запахом, - говорить начальник Глухівського відділу поліції Андрій Сердюк. - Це викликало підозри щодо їх вантажу. Поліцейські наздогнали транспортні засоби і попросили у водіїв документи. Документів не виявилося. Зі слів чоловіків у причепах перебувало макуха – пресоване насіння соняшнику. Після того як на місце була викликана слідчо-оперативна група, останні таки зізналися – перевозили відходи і звичайне сміття».

Знайшлася і товаротранспортна накладна. В якій було зазначено тільки місто відправник і місто, де машини повинні бути розвантажені – Глухів, Сумська область. Зі слів водіїв – вони лише наймані перевізники, а в Глухові їх мав зустріти людей і дати подальші вказівки щодо вантажу. Поліцейські подію зареєстрували і проводять перевірку, в рамках якої вже підготовлено звернення до мера р. Глухів з проханням роз'яснити ситуацію і повідомити про відповідне рішення відвантажувати львівський сміття на місцевому звалищі. Самі ж сміттєвози поліцейські супроводили за межі області. 

 
Коментарі (0)