ГоловнаНовини ЖКГТранспортСніг «заблокував» в'їзд у Дніпропетровськ для вантажівок

Сніг «заблокував» в'їзд у Дніпропетровськ для вантажівок

У Дніпропетровську перекрили дороги для великогабаритного транспорту. Міська влада зявляє, що місто для вантажівок закрили через сильні снігопади. Транспорт розміщують на узбіччях при в’їзді в місто
У Дніпропетровську перекрили дороги в’їзду в Дніпропетровськ для вантажівок у зв’язку із сильними снігопадами. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Дніпропетровської міської ради.
 
«Для великогабаритного транспорту закриті Запорізький, Донецький та Полтавський напрямки в'їзду до міста. На цих точках чергують екіпажі поліції. Вантажівки розміщують згідно карти дислокації, яку вчора презентували у міськраді. Відкритими наразі залишаються Київський і Синельниківський напрямки», - йдеться в повідомленні.
 
Крім того, під час аномальних снігопадів місто готове прийняти 690 машин транзитного транспорту. Великогабаритні автівки розташовують під бордюрами і поблизу майданчиків великих торгових центрів, де є опалення.
 
«Разом з тим, у середмісті та районах Дніпропетровська працює близько сотні одиниць снігоприбиральної техники. Внутрішньоквартальні дороги прибирають трактори. Трамвайні колії також прибирає спецтехніка. Роботи виконуються цілодобово», - повідомили у міськраді.
 
Найбільш проблемними ділянками є території вулиць Робоча, Космічна, Карла Лібкнехта, а також проспекти Кірова та Петровського. Тут сконцентрована найбільша кількість спецтехніки.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з початку снігопадів у столиці оштрафовано 45 підприємств на загальну суму майже 80 тисяч грн. Причиною для накладення штрафних санкцій послужило недотримання підприємствами зобов’язань із прибирання снігу на тих територіях, які за ними закріплені.
 
Коментарі (0)