ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняСоціальні об’єкти Донецька отримають нові водогони

Соціальні об’єкти Донецька отримають нові водогони

До переліку установ, в яких необхідно виконати реконструкцію та капітальний ремонт водопровідних мереж, увійшли 16 шкіл, 14 дитячих садків, 5 лікарень, і будинок дитини.

КП «Донецькміськводоканал» проведе реконструкцію зовнішніх водопровідних мереж більш ніж в 30 шкільних, дошкільних та лікувальних установах Донецька. Кошти на придбання матеріалів будуть виділені з міського бюджету.
 
До переліку установ, в яких необхідно виконати реконструкцію та капітальний ремонт водопровідних мереж, увійшли 16 шкіл, 14 дитячих садків, 5 лікарень, і будинок дитини по вулиці Червонофлотській. В цілому планується замінити майже 3,5 км водопроводу.
 
«Вже розпочато роботи з проектування та вибору трас проходження нових водопровідних мереж. Всі кошти на закупівлю матеріалів виділяє міська скарбниця. Ми вдячні міському голові Олександру Олексійовичу за підтримку. Це величезна допомога для водоканалу, адже не тільки місто, але й ми зацікавлені в заміні старих труб, тим більше, коли мова йде про соціально значущі об'єкти міської інфраструктури - дитячі і медичні установи», - зазначив директор КП «Донецькміськводоканал» Юрій Перебийніс.
 
Роботи з реконструкції «Донецькміськводоканал» планує розпочати після закінчення опалювального сезону.

Джерело - Комунальний портал

 
Коментарі (0)