ГоловнаПодіїСьогодні, 1 січня, обіцяє бути мінливим по всій території нашої держави

Сьогодні, 1 січня, обіцяє бути мінливим по всій території нашої держави

Сьогодні, 1 січня, обіцяє бути мінливим по всій території нашої держави. Половину областей країни накриють опади у вигляді дощу чи мокрого снігу
Сьогодні, 1 січня, обіцяє бути мінливим по всій території нашої держави. Половину областей країни накриють опади у вигляді дощу чи мокрого снігу, прогнозує Укргідрометцентр.
 
На Заході України синоптики прогнозують дощі, хоча впродовж дня там усе ж можуть визирати промінці лагідного сонечка. Лише на Закарпатті 1 січня цілий день буде хмарно і йтимуть дощі, а найтепліше буде у Львівській області, де температура може піднятися до +8 градусів.
 
На Півночі країни також очікуються опади у вигляді дощу, у деяких областях можливий мокрий сніг. Найхолодніше цього разу буде в Сумській та Чернігівській областях, де стовпчик термометра може опуститися до +2 градусів.
 
У центральних і східних областях прогнозують суху та теплу погоду. Там очікують мінливу хмарність з проясненнями, а незначні опади можуть випасти у Харківській області. Температура коливатиметься від +2 до +9 градусів в залежності від регіону.
 
Найтепліше цього дня буде на Півдні України. Там також буде суха погода, а температура може піднятися до комфортних +11 градусів. Тому цей день можна присвятити прогулянкам на свіжому повітрі зі своїми близькими та друзями.
 
Температура в обласних центрах України
 
Київ – +4...+6
 
Ужгород – +5...+7
 
Львів – +6...+8
 
Івано-Франківськ – +5...+7
 
Тернопіль – +5..+7
 
Чернівці – +5...+7
 
Хмельницький – +5…+7
 
Луцьк – +4...+6
 
Рівне – +4...+6
 
Житомир – +4...+6
 
Вінниця – +4...+6
 
Одеса – +9...11
 
Миколаїв – +8...+10
 
Херсон – +8...+10
 
Сімферополь – +9...+11
 
Кропивницький – +5...+7
 
Черкаси – +4...+6
 
Чернігів – +2...+4
 
Суми – +2...+4
 
Полтава – +4...+6
 
Дніпро – +5...+7
 
Запоріжжя – +6...+8
 
Донецьк – +3...+5
 
Луганськ – +2...+4
 

Харків – +2...+4 

 
Коментарі (0)