ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні, 14 грудня, центр України накриють дощі зі снігом

Сьогодні, 14 грудня, центр України накриють дощі зі снігом

Сьогодні, 14 грудня, погода в Україні буде неприємною передовсім для мешканців центральних і північних регіонів. Там очікуються дощі зі снігом, через що "пригоди" з ожеледицею продовжаться
Сьогодні, 14 грудня, погода в Україні буде неприємною передовсім для мешканців центральних і північних регіонів. Там очікуються дощі зі снігом, через що "пригоди" з ожеледицею продовжаться, прогнозує Укргідрометцентр.
 
Крім опадів, у центрі очікується й порівняно низька температура повітря – близько нуля, за винятком Кіровоградської та Дніпропетровської областей. 
 
Водночас опадів точно можуть небоятися жителі західних областей. Втім, і температура повітря вдень буде максимально близькою до 0 градусів, лише на Закарпатті й Буковині – +2...+4 градуси.
 
На 2 – 3 градуси тепліше буде на материковому півдні України. Натомість на Кримському півострові справжня спека як на таку пору року – +9...+11 градусів. До слова, південь залишиться єдиним регіоном, де вночі температура залишається "плюсовою".
 
На сході також буде сухо, крім Харківської області, де мокрого снігу з дощем не оминути. Температура повітря "танцюватиме" довкола нуля – -1...+1 градус.
 
У Києві така ж картина, як і загалом у центральній Україні. Сніги з дощами падатимуть упродовж усієї доби, а температура повітря вдень у межах -1...+1 градус.
 
Прогноз погоди у містах України на понеділок, 14 грудня
 
Ужгород – +2...+4
 
Львів – 0...+2
 
Івано-Франківськ – 0...+2
 
Тернопіль – -1...+1
 
Чернівці – +2...+4
 
Хмельницький – 0...+2
 
Луцьк – -1...+1
 
Рівне – -1...+1
 
Житомир – -1...+1
 
Вінниця – -1...+1
 
Одеса – +4...+6
 
Миколаїв – +2...+4
 
Херсон – +3...+5
 
Сімферополь – +9...+11
 
Кропивницький – +1...+3
 
Черкаси – -1...+1
 
Чернігів – -1...+1
 
Суми – -1...+1
 
Полтава – -1...+1
 
Дніпро – +2...+4
 
Запоріжжя – +2...+4
 
Донецьк – -1...+1
 
Луганськ – -1...+1
 

Харків – -1...+1 

 
Коментарі (0)