ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні, 2 грудня в Україні, крім крайнього сходу, складні погодні умови

Сьогодні, 2 грудня в Україні, крім крайнього сходу, складні погодні умови

2 грудня в Україні, крім крайнього сходу, складні погодні умови: мокрий сніг (на півдні з дощем), вночі у західних, вдень і північних та центральних областях сильний мокрий сніг; місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини, на дорогах ожеледиця.
2 грудня в Україні, крім крайнього сходу, складні погодні умови: мокрий сніг (на півдні з дощем), вночі у західних, вдень і північних та центральних областях сильний мокрий сніг; місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, в Україні, крім півночі, пориви 17-22 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, на сході країни до 7° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині та на Закарпатті 0-5° тепла, повідомляє Укргідрометцентр.
 
У столиці сьогодні: вночі помірний, вдень сильний мокрий сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 0-2° морозу.
 
У Львові в п'ятницю падатиме сильний мокрий сніг, спостерігатиметься ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, поривчаситй. Вночі близько 0°, вдень до 3° тепла. 
 
У Дніпрі 2 грудня падатиме мокрий сніг, вдень сильний; спостерігатиметься ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, поривчастий. 
Вночі -2..-4°, вдень 0..+2°. 
 
В Одесі прогнозуємо мокрий сніг з дощем. 
На дорогах ожеледиця; місцями налипання мокрого снігу, хуртовина. Вітер південно-західний, помірний, пориви 17-22м/с. 
Температура вночі близько 0°, вдень 3..5°. 
 
У Харкові 2 грудня падатиме мокрий сніг. 
На дорогах ожеледиця; місцями налипання мокрого снігу, хуртовина. Вітер південно-західний, південний з поривами. 
Температура вночі -3..-5°, вдень 0..-2°. 
 

В Карпатах у п'ятницю падатиме сильний сніг та мокрий сніг; спостерігатиметься ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, пориви 25-30 м/с. Температура вночі -5..-10°, вдень -1..-6°.  

 
Коментарі (0)