ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні, 2 лютого, погода в Україні буде дещо теплішою, ніж у попередні дні

Сьогодні, 2 лютого, погода в Україні буде дещо теплішою, ніж у попередні дні

Мешканці Західної України зможуть насолодитися сонцем та відносно теплою погодою. А от східні регіони протягом 2 лютого потерпатимуть від дощів
Сьогодні, 2 лютого, погода в Україні буде дещо теплішою, ніж у попередні дні. Мешканці Західної України зможуть насолодитися сонцем та відносно теплою погодою. А от східні регіони протягом 2 лютого потерпатимуть від дощів, прогнозує Укргідрометцентр.
 
На Західній Україні сонце лише зрідка ховатиметься за хмарами, але опадів не прогнозують. Температура повітря становитиме +1...+3 градуси, однак у Львові стовпчики термометрів покажуть аж +5...+7 градусів. 
 
Небо на Східній Україні буде похмуре. Вранішній дрібний дощ у другій половині дня може посилитися, проте незабаром він повинен припинитися. Синоптики прогнозують там +6...+8 градусів, а також попереджають про швальні пориви вітру 15 – 24 метрів на секунду.
 
На Півночі України існує загроза замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні. Температура повітря становитиме -3...-5 градусів. Небо на Півдні України буде похмурим. Нічний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися. Температура повітря у столиці становитиме +6...+8 градусів.
 
У Києві протягом усього дня буде триматися хмарна погода, але опадів не буде. Температура повітря у столиці становитиме -3...-5 градусів.
 
Прогноз погоди у містах України на вівторок, 2 лютого
 
Ужгород – +2...+4
 
Львів – +5...+7
 
Івано-Франківськ – +3...+5
 
Тернопіль – +1...+3
 
Чернівці – +2...+4
 
Хмельницький – +1...+3
 
Луцьк – +1...+3
 
Рівне – +1...+3
 
Житомир – -1...-3
 
Вінниця – 0...+2
 
Одеса – +2...+4
 
Миколаїв – +3...+5
 
Херсон – +6...+8
 
Сімферополь – +11...+13
 
Кропивницький – +1...+3
 
Черкаси – 0...+2
 
Чернігів – -3...-5
 
Суми – -2...-4
 
Полтава – +1...+3
 
Дніпро – +3...+5
 
Запоріжжя – +7...+9
 
Донецьк – +6...+8
 
Луганськ – +6...+8
 

Харків – +4...+6 

 
Коментарі (0)