ГоловнаПодіїСьогодні, 20 травня, погода в Україні буде доволі тепло

Сьогодні, 20 травня, погода в Україні буде доволі тепло

Сьогодні, 20 травня, погода в Україні буде доволі тепло, у західних та південно-західних областях температура повітря прогріється навіть до +28°.
Сьогодні, 20 травня, погода в Україні буде доволі тепло, у західних та південно-західних областях температура повітря прогріється навіть до +28°. Погода буде мінливо хмарною, прогнозує Укргідрометцентр.
 
За прогнозами синоптиків, 20 травня в країні буде без опадів, лише у північній частині вдень місцями очікується невеликий дощ. Вітер північно-західний, західний, 5-10 м/с, в західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 5-10°, вдень 17-22°, у західних та південно-західних областях 23-28°.
 
20 травня у північних, більшості західних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Харківській, Одеській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.
 

У Києві 20 травня вночі буде сухо, вдень місцями ітиме невеликий дощ. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень близько 20°. 20 травня у столиці та області також переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки 

 
Коментарі (0)