ГоловнаПодіїСьогодні, 22 грудня, в Україні прогнозують опади на всій території

Сьогодні, 22 грудня, в Україні прогнозують опади на всій території

Так, на Півдні та Сході синоптики прогнозують дощі, які йтимуть вдень. У північних і центральних областях обіцяють мокрий сніг з дощем.
Сьогодні, 22 грудня, в Україні прогнозують опади на всій території. У більшості областей будуть дощ з мокрим снігом, а на Заході обіцяють снігопади й навіть хуртовини, прогнозує Укргідрометцентр.
 
Так, на Півдні та Сході синоптики прогнозують дощі, які йтимуть вдень. У північних і центральних областях обіцяють мокрий сніг з дощем.
 
На Заході синоптики також прогнозують дощі з мокрим снігом. На Закарпатті та Прикарпатті також подекуди буде ожеледь. Окрім того, у західних областях оголосили штормове попередження.
 
На Заході пориви вітру сягатимуть 17 – 22 метрів за секунду, а на Львівщині та Івано-Франківщині – до 25 метрів за секунду. Синоптики також попереджають, що на Закарпатті та в Карпатах будуть значні опади, а на високогір'ї Карпат – сильний сніг, пориви вітру до 25 – 30 метрів за секунду і хуртовини (II рівень небезпечності, помаранчевий).
 
У Києві та області буде хмарно. Вдень прогнозують мокрий сніг та дощ. Вітер буде переважно південно-західний, до 7 – 12 метрів за секунду.
 
Температура повітря по області вдень від 1 морозу до 4 градусів тепла. У Києві буде без морозів – від +1 до +3 градусів.
 
Температура в обласних центрах
 
Ужгород +2...+4;
Львів +3...+5;
Івано-Франківськ +3...+5;
Тернопіль +2...+4;
Чернівці +2...+4;
Хмельницький +2...+4;
Луцьк +2...+4;
Рівне +2...+4;
Житомир +2...+4;
Вінниця +2...+4;
Одеса +4...+6;
Миколаїв +5...+7;
Херсон +6...+8;
Сімферополь +7...+9;
Кропивницький +3...+5;
Черкаси +2...+4;
Чернігів +1...+3;
Суми 0...+2;
Полтава +2...+4;
Дніпро +3...+5;
Запоріжжя +6...+8;
Донецьк +6...+8;
Луганськ +6...+8;

Харків +4...+6. 

 
Коментарі (0)