ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні, 4 лютого, погода в Україні буде теплою, але дощовою

Сьогодні, 4 лютого, погода в Україні буде теплою, але дощовою

Синоптики разом із підвищеннями температури прогнозують опади, які пройдуть у всіх областях. Також варто очікувати на сильні вітри. Зона опадів рухатиметься поступово, впродовж доби зі заходу на схід.
Сьогодні, 4 лютого, погода в Україні буде теплою, але дощовою. Синоптики разом із підвищеннями температури прогнозують опади, які пройдуть у всіх областях. Також варто очікувати на сильні вітри. Зона опадів рухатиметься поступово, впродовж доби зі заходу на схід. Пориви вітру в більшості регіонів досягатимуть 15 – 20 метрів за секунду, прогнозує Укргідрометцентр.
 
На Західній Україні синоптики прогнозують значні опади. Стовпчики термометрів показуватимуть +4...+9 градусів. У східних регіонах ситуація буде схожою. Однак там буде дещо прохолодніше – температура повітря коливатиметься від +2 до +4 градусів.
 
У північних областях метеорологи попереджають про те, що мокрий сніг чергуватиметься з дощем. Позначка термометра втримається на +2...+4 градусах. Найтепліше буде на Півдні України, протягом дня варто очікувати значне підвищення температури – +6...+10 градусів тепла.
 
У Карпатах через мінусову температуру – сніжитиме.
 
У Києві 4 лютого погода буде складною. У столиці передбачається дощ місцями, ймовірно, з мокрим снігом, та сильний вітер. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +3 до +5 градусів.
 
Прогноз погоди у містах України на четвер, 4 лютого
 
Ужгород – +7...+9
 
Львів – 5...+7
 
Івано-Франківськ – +6...+8
 
Тернопіль – +6...+8
 
Чернівці – +6...+8
 
Хмельницький – +6...+8
 
Луцьк – +4...+6
 
Рівне – +4...+6
 
Житомир – +2...+4
 
Вінниця – +4...+6
 
Одеса – +8...+10
 
Миколаїв – +6...+8
 
Херсон – 8...+10
 
Сімферополь – +8...+10
 
Кропивницький – +2...+4
 
Черкаси – +2...+4
 
Чернігів – +2...+4
 
Суми – +2...+4
 
Полтава – +2...+4
 
Дніпро – +2...+4
 
Запоріжжя – +6...+8
 
Донецьк – +4...+6
 
Луганськ – +4...+6
 

Харків – +4...+6 

 
Коментарі (0)