ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСьогодні Близнюк відрапортує Азарову про реформи в ЖКГ

Сьогодні Близнюк відрапортує Азарову про реформи в ЖКГ

Анатолій Близнюк упевнений, що шлях реформування обраний вірно, що він призведе до фінансово-економічної стабілізації ситуації в галузі через забезпечення рентабельного функціонування підприємств ЖКГ.

Кабінет Міністрів на своєму засідання 19 вересня заслухає Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолія Близнюка щодо виконання завдань і заходів національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» за напрямом «Реформа житлово-комунального господарства».

Про це йдеться у порядку денному засідання Кабміну. 

Нагадаємо, що Анатолій Близнюк упевнений, що шлях реформування обраний вірно, що він призведе до фінансово-економічної стабілізації ситуації в галузі через забезпечення рентабельного функціонування підприємств ЖКГ. 

Тільки реформування системи управління дозволить говорити про створення конкурентного середовища на ринку житлово-комунальних послуг, оскільки умови ринку забезпечать технічну модернізацію для підвищення ресурсо-та енергоефективності об'єктів галузі.

 
Коментарі (0)