ГоловнаНовини ЖКГТранспортСьогодні «Київпастранс» запускає чотири нічних маршрута

Сьогодні «Київпастранс» запускає чотири нічних маршрута

КП "Київпастранс" з 30 грудня 2016 року вводить три тролейбусних і один автобусний маршрут, які будуть на постійній основі перевозити пасажирів у нічний час, з 23:00 до 6:00
Комунальне підприємство "Київпастранс" з 30 грудня 2016 року вводить три тролейбусних і один автобусний маршрут, які будуть на постійній основі перевозити пасажирів у нічний час, з 23:00 до 6:00, повідомляє прес-служба підприємства.
 
Згідно з повідомленням, нічні тролейбусні маршрути № 91Н, № 92Н і № 93Н курсуватимуть від Центрального ж/д вокзалу до вул. Милославській, від Південного ж/д вокзалу до просп. Свободи, і від станції метро "Площа Льва Толстого" до вул. Чорнобильська відповідно.
 
Нічний автобусний маршрут № 137 курсуватиме від Центрального ж/д вокзалу до ст. м "Харківська".

"Вартість проїзду в нічних маршрутах КП "Київпастранс" поки що буде складати 3 грн. Протягом 20 днів буде проводитися обстеження пасажиропотоку на тролейбусних маршрутах № 91Н, № 92Н, № 93Н та автобусному маршруті № 137. Остаточна економічно обґрунтована ціна буде встановлена після повного моніторингу роботи нових маршрутів в нічний час. Сподіваюся, нові маршрути будуть користуватися попитом серед киян та гостей столиці", – цитується в повідомленні генеральний директор КП "Київпастранс" Дмитро Левченко.  

 
Коментарі (0)