ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні очікується ускладнення погодних умов: сніг та ожеледиця

Сьогодні очікується ускладнення погодних умов: сніг та ожеледиця

Внаслідок впливу активного циклону сьогодні 26 листопада вдень очікується ускладнення погодних умов: сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг
Внаслідок впливу активного циклону сьогодні 26 листопада вдень та протягом доби 27 листопада у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, на півдні Тернопільської, Хмельницької, на півночі Одеської, Миколаївської, Донецької та Луганської областей очікується ускладнення погодних умов: сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), прогнозує Укргідрометцентр.
 
На дорогах ожеледиця. В окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь.
 
Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла (на Закарпатті дощ, температура протягом доби 3-8° тепла); вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с.
 
У південній частині вночі без істотних опадів, вдень дощ; температура вночі 0-5° тепла, вдень 5-10°; вітер південний, 7-12 м/с. 
 
Сьогодні, 26 листопада у Києві мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень близько 0°.
 
Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до автомобілістів із проханням за можливості не користуватися власним автотранспортом, а віддати перевагу громадському, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

 

 
Коментарі (0)