ГоловнаКиївські будніВодопостачанняСьогодні розпочнеться друга черга гідравлічних випробувань тепломереж в Києві (адреси)

Сьогодні розпочнеться друга черга гідравлічних випробувань тепломереж в Києві (адреси)

На міцність випробовуватимуть мережі частини Солом’янки, Шулявки, Теремків, Осокорків та центру Києва. Загалом близько 10% житлових будинків (1300) столиці.
Друга черга гідравлічних випробувань тепломереж в Києві розпочнеться сьогодні, 19 травня 2020 року, про це повідомила пресслужба КП "Київтеплоенерго".
 
На міцність випробовуватимуть мережі частини Солом’янки, Шулявки, Теремків, Осокорків та центру Києва. Загалом близько 10% житлових будинків (1300) столиці. Це клієнти, що отримують теплову енергію від ТЕЦ-5. Випробування триватимуть близько двох тижнів — до 5 червня.
 
Адреси будинків, де буде тимчасово відсутнє гаряче водопостачання через гідравлічні випробування мереж:
 
 

▶️ Дарницький район

▶️ Печерський район

▶️ Солом’янський район

▶️ Шевченківський район

Також інформація про терміни проведення гідравлічних випробувань в Києві розміщується на будинкових дошках оголошень та сайті Київтеплоенерго. Крім цього, клієнти можуть отримати її в Центральній диспетчерській з питань ЖКГ за номером 15-57 (зі стаціонарного телефону) або (044) 500-1557 (з мобільного).
 
У компанії розповіли, що проведення випробувань в міжопалювальний сезон є обов’язковим, згідно з Правилами підготовки теплових господарств до опалювального періоду, й дозволяє дослідити гідравлічну щільність та міцність мереж. А це, в свою чергу, дозволяє скоротити кількість аварійних відключень тепла взимку.
 

Нагадаємо, цього року гідравлічні випробування тепломереж в Києві розпочалися пізніше, ніж зазвичай. Після послаблення обмежувальних заходів у столиці 12 травня випробування розпочалися на малих котельнях та ТЕЦ-6, які обслуговують Троєщину, Лісовий масив, Воскресенку, Оболонь, Мінський масив, Виноградар та Відрадний. Завершення першої черги випробувань очікується 25 травня. Станом на 18 травня Київтеплоенерго виявило 105 пошкоджень, з них на 54-х ділянках вже завершені ремонтні роботи. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
19 Травня 2020 p. 19:24
Відключення  гарячого  водопостачання  під час  епідемії  та  карантину - це надто  небезпечно, і  може  призвести  до  збільшення  кількості  хворих.------------------------------ Бо  відключивши  гарячу  воду  монополісти  збираються  зекономити  газ  за  рахунок  здоров"я  населення.