ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні у центральних, південних та північних областях складні погодні умови: сильні снігопади і хуртовини

Сьогодні у центральних, південних та північних областях складні погодні умови: сильні снігопади і хуртовини

На Різдво погода в Україні буде такою: в центральних областях, на Одещині та Миколаївщині складні погодні умови: сильні снігопади, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, на Одещині та Миколаївщині 25-30 м/с, температура протягом доби 12-17° морозу.
На Різдво погода в Україні буде такою: в центральних областях, на Одещині та Миколаївщині складні погодні умови: сильні снігопади, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, на Одещині та Миколаївщині 25-30 м/с, температура протягом доби 12-17° морозу, прогнозує Український гідрометцентр.
 
У північних областях снігопади, хуртовини, пориви північно-східного вітру 15-20 м/с, температура протягом доби 14-19 морозу.У західних областях невеликий сніг, температура вночі 19-24° морозу, вдень 13-18° морозу.
 
На Харківщині, Дніпропетровщині та Херсонщині опади, місцями ожеледь, температура протягом доби 4-9° морозу. У Донецькій, Луганській областях, Криму та Приазов'ї місцями невеликі опади, температура близько 0°. На дорогах України ожеледиця.
 
У Києві субота буде сніжною та морозною -15..-17° протягом доби.
Прогнозуємо хуртовини та пориви північно-східного вітру 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця.
 
У Львові 7 січня злегка сніжитиме.
На дорогах ожеледиця.
Вітер з північного сходу, поривчастий.
Температура вночі близько -20°, вдень -15..-17°.
 
У Дніпрі сьогодні опади (місцями сильні), у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу. На дорогах ожеледиця, подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу. Вітер північно-східний, з поривами 15-22 м/с, спостерігатимуться хуртовини та снігові замети. Температура протягом доби -6..-8°.
 
В Одесі 7 січня чекаємо на сильні снігопади і хуртовини, снігові замети. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, сильний, можливі пориви 25-30 м/с.
Вночі -14..-16°, вдень -12..-14°.
 
У Харкові на Різдво опади (місцями сильні), у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу. На дорогах ожеледиця, місцями ожеледь та налипання мокрого снігу.
Вітер південно-східний, поривчастий.
Вночі -6..-8°, вдень -4..-6°.
 
В Карпатах падатиме невеликий сніг, хуртовини.
Вітер північно-східний, поривчастий.
 
6-8 січня у горах Львівської області та у високогір'ї Iвано - Франкiвської, Закарпатської областей зберігається значний (III) рiвень лавинної небезпеки. Температура вночі -19..-24°, вдень -17..-22°.
 
Висота снігового покриву на сьогоднішній день становить:
Славське 36 см
Плай 14 см
Міжгір'я 33 см
Рахів 40 см
Івано-Франківськ 2 см
Яремча 10 см
Пожежевська 13 см 
 
Коментарі (0)