ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Сьогодні у Львові розпочнеться опалювальний сезон

Сьогодні у Львові розпочнеться опалювальний сезон

Сьогодні у Львові розпочнеться опалювальний сезон - у всьому житловому фонді міста. Зазначається, що якщо говорити про комунальні заклади культури, освіти, то це включиться автоматично, без дискусій.
Сьогодні у Львові розпочнеться опалювальний сезон - у всьому житловому фонді міста, про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.
 
“Я підписую розпорядження, і ми починаємо планомірну подачу тепла для всіх будинків Львова. Весь житловий фонд завтра зранку буде підключатися без проблем”, — зазначив мер міста Андрій Садовий.
 
Зазначається, що якщо говорити про комунальні заклади культури, освіти, то це включиться автоматично, без дискусій.
 
“Оскільки ми в школах будемо мати канікули, то там подача тепла буде здійснюватися в інші терміни. Зазначу, що ми могли включити опалення й раніше, але мешканці були категорично проти цього. Всі розуміють, що платити за кожен додатковий день — це вартісно. Завтра вже буде похолодання, тому є сенс подавати тепло” , — додав Садовий.
 
Додається, що у диспетчерській службі ЛМКП “Львівтеплоенерго” повідомили, що станом на ранок на основі листів-звернень підприємство подає опалення до 8 бюджетних установ.
 
За інформацією підприємства, станом сьогодні на ранок опалення подається до: 
 
— Львівської обласної клінічної лікарні;
— Львівської обласної дитячої лікарні (Охматдит);
— оранжереї;
— теплично-оранжерейного комплексу ботанічного саду;
— Львівської міської комунальної лікарні “Хоспіс”;
— Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих ім. Ю. Липи;
— пологового відділення 3-ї міської клінічної лікарні;,
— пологового будинку № 1, вул. Мечникова, 8.
 

Нагадаємо, опалювальний сезон в столиці України стартує вже 16 жовтня. Таке рішення озвучив Віталій Кличко, мер Києва. Першими відчують тепло пацієнти лікарень, діти і працівники в дитсадках і школах і т. д. У квартири багатоповерхівок тепло почне надходити не раніше, ніж через тиждень - це час потрібно для повного запуску всієї теплосистеми столиці. 

 
Коментарі (0)