ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Сьогодні у Львові розпочнеться опалювальний сезон для населення

Сьогодні у Львові розпочнеться опалювальний сезон для населення

З 22 жовтня у Львові буде розпочато опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів. Відповідно до розпорядження міського голови Львова «Про початок опалювального сезону 2018−2019 років»
З 22 жовтня у Львові буде розпочато опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів. Відповідно до розпорядження міського голови Львова «Про початок опалювального сезону 2018−2019 років», ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» розпочнуть подачу опалення до усіх житлових будинків у понеділок, 22 жовтня,повідомляє прес-служба Львівської міської рад.
 
Згідно з нормативними документами — це спільний Наказ Мінпаливенерго і Міністерства ЖКГ, опалювальний сезон для населення розпочинається, коли протягом трьох діб середньодобова температура становить + 80С. Далі рішення про початок опалювального сезону приймають вже органи місцевого самоврядування. 
 
«З огляду на те, що ми щоденно моніторимо прогноз погоди, і відповідно до прогнозу синоптиків, вже від сьогодні температура зовнішнього повітря буде знижуватися, щоб не допустити надмірного охолодження будинків та забезпечити комфортну температуру в помешканнях львів’ян, прийнято рішення, з понеділка, 22 жовтня, розпочати опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів теплопостачальних підприємств», - говориться в повідомлені прес-служби.
 

Подача тепла в будинки буде відновлена у найкоротші терміни, а температура теплоносія регулюватиметься залежно від температури зовнішнього повітря. В опалювальному сезоні 2018−2019 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» подаватиме опалення до більше 1600 житлових будинків, 198 освітніх закладів (школи, садочки) та 46 медичних закладів (лікарні, поліклініки). ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подаватиме опалення до 524 житлових будинки, 42 закладів освіти (школи і садочки) і 6 медичних установ. 

 
Коментарі (0)