ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГСьогодні у Вінниці активісти штурмували міськраду з вимогами справедливих комунальних тарифів

Сьогодні у Вінниці активісти штурмували міськраду з вимогами справедливих комунальних тарифів

У Вінниці перед міською радою, де наразі проходить сесійне засідання, зібрався мітинг, учасники якого вимагають справедливих комунальних тарифів і прозорості їх формування.
У Вінниці перед міською радою, де наразі проходить сесійне засідання, зібрався мітинг, учасники якого вимагають справедливих комунальних тарифів і прозорості їх формування. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.
 
На мітинг зібралися здебільшого люди літнього віку, загалом близько 100 осіб. Вони встановили намет та принесли плакати з гаслами «Вимагаємо мораторію на тарифи», «Подайте на ліки», «Стоп розкраданню комунального майна», «Нам не потрібна влада, яка є ворогом народу» тощо. Загалом люди вимагають справедливих комунальних тарифів і прозорості їх формування. 
 
Мітингувальники відрядили на засідання сесії міськради своїх представників, а щоб вони потрапили туди, увірвалися в хол міської ради. Вони намагаються штурмувати входи до службових приміщень і навіть зламали турнікет. Натовпу перешкоджають представники охоронної фірми «Гепард» та муніципальної поліції.
 
Серед учасників мітингу журналісти помітили місцевих громадських діячів, які перебувають в опозиції до міської ради. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
28 Жовтня 2016 p. 22:25
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші -- лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів. Інфляція - це тихий грабунок людей владою, оскільки тих грошей-папірців влада може надрукувати скільки завгодно. А ціна грошей вимірюється не кількістю нулів на купюрах, а їх купівельною спроможністю.