ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні, у західних, Вінницькій, Житомирській та Одеській областях короткочасні дощі

Сьогодні, у західних, Вінницькій, Житомирській та Одеській областях короткочасні дощі

Сьогодні, 7 червня у західних, Вінницькій, Житомирській та Одеській областях короткочасні дощі, грози, місцями значні дощі, в окремих районах сильні зливи, град та шквали 15-20 м/с.
Сьогодні, 7 червня у західних, Вінницькій, Житомирській та Одеській областях короткочасні дощі, грози, місцями значні дощі, в окремих районах сильні зливи, град та шквали 15-20 м/с. На решті території місцями короткочасний дощ, гроза, прогнозує Укргідрометцентр.
 
Вітер південно-східний, 5-10 м/с.
 
Температура протягом дня очікується +25...+30 градусів, на сході та півдні до +30...+32 градусів. У західних областях передбачається +23...+28 градусів.
 
Наступного тижня в Україні посилиться спека. Практично повсюди стовпчики термометрів сягнуть +25...+32 градусів, місцями до +30...+34 градусів.
 
З 10 червня грозові дощі найбільш імовірні в західній частині України та подекуди в північних областях. Періодичні локальні дощі можливі на Одещині, Миколаївщині та в Криму. На решті території України буде сухо та сонячно.
 
У Києві до кінця тижня місцями випадатимуть короткочасні дощі з грозами.  У понеділок, 10 червня, локальні дощі в столиці ймовірні, а надалі домінуватиме суха та спекотна повітряна маса.
 
Коментарі (0)