ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні в деяких регіонах України буде йти дощ та мокрий сніг

Сьогодні в деяких регіонах України буде йти дощ та мокрий сніг

У південній частині та східних областях України в понеділок очікуються дощі, місцями сильні, у Карпатах - дощ та мокрий сніг, на решті території - без опадів.
У понеділок, 17 квітня, в деяких регіонах України буде йти дощ та мокрий сніг, повідомляє Гідрометцентр.
 
"У південній частині та східних областях України в понеділок очікуються дощі, місцями сильні, у Карпатах - дощ та мокрий сніг, на решті території - без опадів. Вітер переважно північно-західний, 5-12 м/с, у південній частині місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, в західних, північних і центральних областях на поверхні грунту і місцями в повітрі заморозки 0-5°, вдень 7-12°тепла, у південній частині вночі 3-8?, вдень 11-16°. У Києві - без опадів. Температура повітря вночі 1-3° тепла, вдень 8-10°", - передає агентство.
 
У вівторок, 18 квітня, у південних, східних і центральних областях України очікуються грози, у центральних, Харківській, Миколаївській областях - сильний дощ та мокрий сніг, на решті території - без істотних опадів. Вітер північно-східний з переходом на південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.
 
Вночі в західних, північних, більшості центральних та Харківській областях на поверхні грунту та в повітрі очікуються заморозки 0-6°, на решті території температура повітря 2-7° тепла; вдень 3-9° тепла, на півдні Лівобережжя 10-15°.
 

У Києві - без опадів. Вночі заморозки 0-3°, вдень температура повітря 6-8° тепла. 

 
Коментарі (0)