ГоловнаВибір редакціїПодіїСьогодні в Києві розгорнуть 30 пунктів обігріву (адреси пунктів)

Сьогодні в Києві розгорнуть 30 пунктів обігріву (адреси пунктів)

Із 23 січня в усіх районах столиці розгорнуть іще 30 пунктів обігріву. Таке рішення прийнято Постійною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА у зв’язку з різким зниженням температури повітря.
Із 23 січня в усіх районах столиці розгорнуть іще 30 пунктів обігріву. Таке рішення прийнято Постійною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА у зв’язку з різким зниженням температури повітря, це повідомляє прес-служба КМДА.
 
“Пункти обігріву розташовуються в приміщеннях комунальних підприємств, лікарнях і територіальних підрозділах Департаменту соціальної політики. До такого пункту обігріву може звернутися кожен, хто потребує допомоги у морозні дні. На території столиці працюватимуть 30 пунктів обігріву, 19 із яких — у цілодобовому режимі”, — йдется у повідомлені.

Зазначають, що все приміщення пунктів обігріву облаштовані спеціальними місцями для сидіння, де можна перепочити, випити гарячого чаю і зігрітися. Також у кожному пункті обігріву відвідувачі зможуть отримати першу медичну допомогу. 

 
Коментарі (0)