ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні в Україні буде хмарно

Сьогодні в Україні буде хмарно

На більшій частині території дощі, крім півдня, подекуди з мокрим снігом, вночі та вранці у західних областях місцями сильні опади; у східних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській і Запорізькій областях без істотних опадів.
На більшій частині території дощі, крім півдня, подекуди з мокрим снігом, вночі та вранці у західних областях місцями сильні опади; у східних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській і Запорізькій областях без істотних опадів. У східних областях на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, у західних областях північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла; на Одещині вночі 2-7°, вдень 6-11° тепла; у східних областях вночі 5-10°, вдень 1-4° морозу, прогнозує Укргідрометцентр.
 
У столиці вдень помірний дощ, місцями з мокрим снігом.
Температура вночі 0-2° тепла, 2-4°.
 
У Львові місцями сильні, вдень дощ з мокрим снігом.
Температура вночі 0..2°, вдень 1..3°.
 
В Одесі 27 листопада вночі місцями невеликий, вдень помірний дощ. Вночі 5..7°, вдень 8..10°.
 
У Дніпрі сьогодні істотних опадів не чекаємо.
Температура вночі -3..-5°, вдень 1..3°.
 
У Харкові в понеділок без істотних опадів.
На дорогах подекуди ожеледиця.
Вночі -5..-7°, вдень -1..-3°.
 
В Карпатах 27 листопада вночі сніг та мокрий сніг, вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Температура вночі -2..-7°, вдень 2..-3°. 

Суші та роли це корисна і дуже смачна їжа. Замовити до дому ви можете її на сайті. Велике різноманіття їжі не залишить вас голодним.

 
Коментарі (0)