ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняСьогодні вночі Київводоканал буде проводити планову промивку мереж

Сьогодні вночі Київводоканал буде проводити планову промивку мереж

До уваги киян та гостей! Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Подільському районі.

В ніч з 8 на 9 вересня, а саме з 23:00 до 07:00, Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Подільському районі. Зокрема у зону робіт потраплять мережі по вул. Василя Порика, Муси Джаліля, Світлицького, Косенка, Канівській, Івана Їжакевича, Золочевській, Чигиринській, Осиповського, Газопровідній, пров. Межовому та Золочевському, пр-тах Правди, Свободи, Георгія Гонгадзе, а також інших прилеглих до зазначених адрес вулиць.

Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуарів чистої води на насосній станції «Виноградар-1».
 
Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям будинків. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує використовувати воду з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після промивки мереж перед використанням води з крану рекомендовано спустити її впродовж 15 хв. 
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
08 Вересня 2016 p. 16:54
"Київводоканал" за прикладом "Київгазу" штучно та безпідставно приписує борги побутовим споживачам, тобто фактично намагається тих споживачів обікрасти, чи може точніше, шахрайським способом заволодіти їхніми грошима. Коротше кажучи, дуже неприємно ця держструктура дратує пересічних сумлінних споживачів, піднімаючи і без того досить високий рівень невдоволення владою та напруженість у суспільстві.