ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоСьогодні затвердять подання Президенту кандидатів на посади членів НКРЕКП

Сьогодні затвердять подання Президенту кандидатів на посади членів НКРЕКП

Конкурсна комісія з відбору нових членів НКРЕКП планує сьогодні, 14 травня затвердити перелік з десяти кандидатів для подальшої передачі його на розгляд президенту України
Конкурсна комісія з відбору нових членів Національної комісії з регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) планує сьогодні, 14 травня затвердити перелік з десяти кандидатів для подальшої передачі його на розгляд президенту України. Про це повідомила член комісії Світлана Голікова в Facebook.
 
До складу НКРЕКП має входити сім членів, в тому числі глава.
 
У свою чергу, Адміністрація президента офіційно затвердила список перших десяти кандидатів на нових членів НКРЕКП, це повідомляє ЕП.
 
Затверджена АП десятка відповідає першій десятці кандидатів на посади членів НКРЕКП, раніше відібраних Конкурсною комісією.
 
Таким чином, в остаточний список увійшли Олександр ФОРМАГ, Олена Антонова, Дмитро Коваленко, Оксана Кривенко, Андрій Борисенко, Олексій Магда, Валерій Цаплін, Руслан Кайдаш, Євген Магльованний і Дмитро Олефір.
 
 

НКРЕКП - незалежний держорган з регулювання, моніторингу та контролю діяльності суб'єктів господарювання в сферах енергетики і комунальних послуг. Був створений в 2014 році за вказівкою президента Петра Порошенка. 

 
Коментарі (0)