ГоловнаНовини ЖКГТранспортСотні автомобілів стоять в чергах на пунктах пропуску в зоні АТО

Сотні автомобілів стоять в чергах на пунктах пропуску в зоні АТО

На «кордоні» з Донбасом сотні автомобілів чекають черги в контрольні пункти в’їзду-виїзду. Найбільше бажаючих перетнути лінію розмежування в зоні АТО зафіксовано на КПВВ «Зайцеве».

Станом на сьогоднішній ранок в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні АТО в чергах  чекають сотні автомобілів, аби перетнути адмінлінію. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

Так, на КПВВ «Зайцеве» та «Мар’їнка» на оформлення очікувало 300 та 120 автівок відповідно. Черга в зворотному напрямку складала 350 транспортних засобів на «Зайцеве», а на КПВВ «Мар’їнка» – 100.

Менші черги автівок спостерігаються на контрольному пункті в’їзду/виїзду «Новотроїцьке»: 10 транспортних засобів очікувало на в’їзд з неконтрольованої території та 15 автівок на виїзд. Черг на виїзд на КПВВ «Гнутове» не було.
 
Загалом за минулу добу через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ «Зайцеве» - 6294 осіб та 1499 транспортних засобів; КПВВ «Мар’їнка» - 3626 осіб та 1115 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» - 7169 осіб та 2212 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» - 2630 осіб та 641транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» - 2309 осіб.

Нагадаємо, на Донеччині відкрили новий контрольний пункт в’їзду/виїзду на лінії розмежування в зоні АТО. У Держприкордонслужбі сподіваються, що таким чином вдасться розвантажити інші пункти.

 
Коментарі (0)