ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСотні автівок «застрягли» в чергах на «кордоні» з непідконтрольним Донбасом

Сотні автівок «застрягли» в чергах на «кордоні» з непідконтрольним Донбасом

На «кордоні» з Донбасом бажаючі перетнути лінію розмежування вишикувались у черги із кількасот автомобілів. Найбільше скупчення транспортних засобів фіксувалося на КПВВ «Зайцеве» та «Мар’їнка».
Сьогодні в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в зоні проведення АТО автомобільні черги бажаючих перетнути лінію сягнули кількох сотень. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.
 
Сьогодні зранку перед КПВВ «Зайцеве» та «Мар’їнка» знаходилося по 80 автівок, які очікували на оформлення в напрямку виїзду до непідконтрольної території. 250 та 60 транспортних засобів перебували на в`їзд. На «Новотроїцькому» на в’їзд знаходилося 30 автомобілів та 25 транспортних засобів рухалися на виїзд. 
 
Поміж тим, черг автомобілів на «Гнутовому» не було.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Полтавській області обмежено рух транспорту блокпостами. Зокрема, заборона поширюється на в’їзд у два села регіону та на деякі ділянки автодоріг. Зокрема, рух транспорту обмежено при в’їзді в с. Устимівка та с. Липове, Глобинського р-ну, на а/д Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, км 171+150 та км 174+050, та а/д О-1703037 Глобине-Шепелівка-Устимівка, км 8+550 та км 9+050.
 
Коментарі (0)