ГоловнаГоловнеФінансування ЖКГСотні сімей зловили на іпотеку доступне житло

Сотні сімей зловили на іпотеку доступне житло

Цього року за підтримки Державної іпотечної установи майже 900 сімей стали власниками свого житла.

На ці цілі ДІУ спрямувала 216,5 млн грн, - інформує прес-служба установи.

«Вже 898 сімей отримали у власність житло за підтримки Державної іпотечної установи  у поточному році.  Та їх кількість постійно зростає. Тільки з початку жовтня  109 родин отримали кредит на придбання житла за програмою ДІУ»,  - запевняє голова правління Державної іпотечної установи Валентин Рибачук.

Посадовець чітко переконаний, що  державні ініціативи, спрямовані на забезпечення житлом громадян України, не лише допомагають людям у вирішенні житлового питання, а й стимулюють будівництво, економіку країни та створюють нові робочі місця.

«Сьогодні в країні діє декілька програм, спрямованих на вирішення житлового питання, та ще деякі чекають на затвердження. Ці програми не конкурують між собою, а доповнюють одна одну. Довіра громадян до цих механізмів постійно зростає», - зазначив Валентин Рибарук.

Нагадаємо, наразі уряд планує запровадити нову програму надання населенню доступного житла, за якою квадратний метр коштуватиме близько 6 тис. грн, а ключі від квартири можна буде отримати у день підписання угоди.

 
Коментарі (0)