ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняСотні столичних будинків із холодними кранами

Сотні столичних будинків із холодними кранами

Через пошкодження на тепломережах та ряду інших причин у столиці досі без гарячої води перебуває понад 400 споживачів.

У столиці без гарячого водопостачання досі залишається понад 400 будинків. Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Київенерго».

«Станом на 24 жовтня 2014 року загалом в Києві без гарячого водопостачання залишається 465 споживачів, що складає 2,97% від загальної кількості абонентів, яким надає послуги компанія» - йдеться у повідомленні.

Зокрема, уточнюється, без ГВП внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 29 споживачів, серед них — 25 в Оболонському, 4 в Святошинському районах.

В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання - 431 споживач: 31 в Голосіївському, 24 в Дарницькому, 10 в Деснянському, 43 в Дніпровському, 58 в Оболонському, 8 в Печерському, 84 в Подільському, 49 в Святошинському, 28 в Солом`янському, 96 в Шевченківському районах.

Внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить в тепловому господарстві  - 2 споживача в Шевченківському районі.

Внаслідок проведення реконструкцій (повної заміни ділянок трубопроводів) відключені 3 споживача в Святошинському районі.

Зауважимо, впродовж минулої доби гарячу воду подали 259 споживачам.

 
Коментарі (0)