ГоловнаСпецпроектиОпалювальний сезон 2023-2024Спецпроект: «Вся правда про опалювальний сезон 2012-2013»

Спецпроект: «Вся правда про опалювальний сезон 2012-2013»

У наших читачів з'явиться унікальна можливість отримати оперативну та об'єктивну інформацію про те, як проходить опалювальний сезон в країні, а також розповісти про те, що відбувається в їхньому регіоні!

Україна наблизилась до початку нового опалювального сезону 2012-2013 років. Влада вже запевнила, що тепло в квартири українців почне подаватися вчасно, тобто 15 жовтня, а в школах, лікарнях, дитячих садках батареї стануть гарячими вже з 1 жовтня.

Як в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, так і в облдержадміністраціях запевняють, що підприємства житлово-комунального господарства практично на 100% готові до холодів, і обіцяють, що Україна зможе гідно провести ще один опалювальний сезон.

Разом з тим, досвід минулих років підказує, що не у всіх регіонах країни опалювальний період проходить гладко. Ще свіжа в пам'яті трагедія в Алчевську. Високий рівень зносу мереж обіцяє пориви теплотрас, борги підприємств галузі за енергоносії - можуть обернутися недостатньою подачею газу, а як наслідок - холодними батареями у будинках. Не варто також забувати, що в самий розпал опалювального сезону 2012-2013 українців чекають вибори до парламенту, закінчення яких позбавить владу необхідності утримувати зростання тарифів на комунальні послуги.

При цьому, система оперативного реагування та усунення аварій фактично не працює. Звіти профільних відомств та місцевих органів влади часто виглядають так, ніби ніяких поривів мереж, відключень тепла і гарячої води взимку ніколи не було.

Інформаційне агентство «Україна Комунальна» розпочинає спеціальний проект «Вся правда про опалювальний сезон 2012-2013», в ході якого кореспонденти нашої редакції будуть проводити щотижневий моніторинг ситуації.

У наших читачів з'явиться унікальна можливість отримати оперативну та об'єктивну інформацію про те, як проходить опалювальний сезон 2012-2013 в країні, а також розповісти про те, що відбувається в їхньому регіоні!

У вас, шановні читачі, є унікальна нагода взяти участь у нашому спецпроекті та вплинути на хід нового сезону опалення у свому місті та навіть у будинку. Про те, наскільки ваше місто, або ваш район готові до опалювального сезону, які проблеми спіткають вас, як споживачів, можна повідомити за адресою: jkg-portal@ukr.net

 
Коментарі (0)