ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСпецтехніка Криму готова помірятися силами з зимою

Спецтехніка Криму готова помірятися силами з зимою

Місцева влада Криму наполягає на стовідсотковій готовності транспортно-дорожнього комплексу регіону до зими. Термін завершення підготовки спливає 1 листопада.

Транспортно-дорожній комплекс Криму готовий до експлуатації в зимовий період. Про це заявив заступник Голови Ради Міністрів Криму Азіз Абдуллаєв за підсумками засідання колегії Міністерства інфраструктури, яка відбулася в Києві, - повідомляє прес-служба відомства.

«До 1 листопада регіони повинні забезпечити повну готовність транспортних засобів, плавзасобів, тягового рухомого складу, засобів технічного обслуговування повітряних суден, поповнення запасів матеріальних резервів для ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій», - підкреслив Азіз Абдуллаєв.

Заступник глави кримського уряду також зазначив, що керівники регіонів автономії повинні тримати на особливому контролі питання наявності запасів технічної солі, піску та інших посипальних матеріалів.

Оперативні штаби в містах і районах Криму відповідають за інформування про погодних умовах з метою недопущення можливих НС.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, готовність державних транспортних підприємств до роботи у зимовий період станом на 18 жовтня становила понад 90%.

 
Коментарі (0)