ГоловнаПослугиФінансування ЖКГСпособи друку на атласних стрічках

Способи друку на атласних стрічках

Стрічки використовуються в повсякденному житті достатньо часто. Їх застосовують для упаковки товарів у магазині, оформлення подарунків або букетів квітів, різних інших потреб.

Стрічки використовуються в повсякденному житті достатньо часто. Їх застосовують для упаковки товарів у магазині, оформлення подарунків або букетів квітів, різних інших потреб. Спочатку для цих цілей використовувалися однотонні вироби різних кольорів. Вони несли чисто естетичне навантаження, поки комусь з маркетологів не спало на думку перетворити їх на носіїв реклами.

У чому суть цього рекламного ходу

Відомо, що найбільш успішними в бізнесі є компанії з виробництва продукції і надання послуг, що відносяться до так званих "розкручених" брендів. Тут свою роль відіграє психологія людини. Вона довіряє набагато більше тим виробникам, про яких вона хоч щось чула. Саме на цій особливості і побудована необхідність рекламування продукту, що виробляється.

Друк на стрічці є однією з численних різновидів реклами. На стрічку наноситься логотип виробника або інша інформація про нього. Тут спрацьовує ефект 25-го кадру: людина бачить якийсь напис, машинально читає його. В цей час в глибинах пам'яті мимоволі відкладається отримана інформація.

z-cd9cc181-1

Коли їй треба щось купити, вона відправляється в магазин, бачить на полиці потрібний їй товар вже відомого бренду (нехай навіть тільки по прочитаному колись напису на стрічці) і купує саме його продукт. Хоча поруч знаходиться така ж продукція, тільки невідомих йому виробників.

 

Методи друку на стрічці з атласу

Щоб такий спосіб реклами спрацював, стрічка повинна бути виготовлена з якісного матеріалу, а напис зроблено помітно і яскраво. Дуже часто в якості матеріалу виготовлення стрічок використовується атласна тканина. Вироби з неї виглядають стильно і презентабельно. Друк на атласній стрічці робиться декількома способами. Найбільш популярними з них є:

- шовкографія;

- тиснення;

- сублімація.

Кожна методика відрізняється своїми особливостями, має перевагу перед іншими. При використанні шовкографії напис виходить рельєфним. Його можна не тільки бачити, а й помацати. До того ж зображення виходить досить стійким і яскравим. Напис або зображення, отримане методом тиснення, виходить:

- вишуканим, з глянцевим блиском;

- з дотриманням максимальної чіткості і точності малюнка;

- з передачею найдрібніших деталей.

kotton-lenta-1

Дуже ефектним, хоча і найдорожчим, є повнокольорове зображення, нанесене методом сублімації. Воно має практично фотографічну якість, наноситься з обох сторін. На відміну від зображень, нанесених першими двома способами, малюнок, виконаний методом сублімації, не стирається з плином часу.

Зіставивши всі "за" і "проти", а також з урахуванням мети використання стрічки з написом, кожен зможе зробити оптимальний для себе вибір.

 
 
Коментарі (0)